Alamak, nampaknya semua terpedaya dengan video isteri cekup suami dengan skandal yang tersebar di media sosial sejak beberapa hari lepas. Video itu yang dibahagikan kepada dua bahagian memaparkan situasi seorang isteri berang dengan suaminya yang didapati kantoi keluar bersama skandal gadis yang lebih muda.

Ditambah lagi dengan elemen rakaman ‘handphone’, maka ramai yang mempercayai kejadian itu seakan benar-benar berlaku. Video berkenaan adalah sebagaimana dibawah:

PART 1

PART 2

Menerusi laman Facebook Stesen TV Singapore, Media Corp, mereka ada memuat naik gambar tiga pelakon berkenaan dengan caption ‘HANYA APRIL FOOL’S DAYS’ bersempena tarikh 1 April pada hari ini. Video ini juga dibuat untuk rancangan TV popular di negara berkenaan, The Noose.

hanya april fool day

video isteri cekup suami dengan skandal hanya april fool

Anda boleh tonton video penjelasan mereka dibawah:

Kredit Info Asal: TTO
p/s: Apapun jangan ikut sangat April Fool ni…

Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.