Semalam ammboi dikejutkan dengan video dikatakan isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan dan Johor Darul Takzim (JDT), Mat Yo bersikap kurang ajar dengan pengawal keselamatan di satu lokasi. Ammboi tidak pasti adakah ini video benar-benar dari beliau. Namun yang pasti, adanya Mat Yo atau nama sebenarnya Norshahrul Idlan Talaha dalam video berkenaan.

video isteri mat yo kurang ajar

Agak memalukan juga melihat video berkenaan. Adanya kata-kata kurang sopan dan sikap yang tidak sesuai untuk seorang wanita, isteri dan juga ibu kepada anak-anak. Jika pak cik security tu ada buat salah, tak akan sampai macam tu sekali dikutuknya.

Walau bagaimanapun jangan kita mudah salah sangka atau berfikiran negatif. Kemungkinan ada sesuatu yang kita tidak tahu mengenai kejadian sebenar di lokasi. Sama-sama kita nantikan penjelasan dari mereka yang berkenaan (jika ada).

Untuk makluman, video yang berdurasi selama 54 saat itu tersebar dengan meluas sejak petang semalam.

Anda boleh saksikan video berkenaan dibawah:

(Video Ini Bukan Dimiliki Atau Diupload Oleh Ammboi Dot Com)

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.