Nama Nabila Huda memang tidak pernah lari dari kontroversi. Setiap penggal mesti ada kisah panas mengenai beliau. Namun demkian, tak ramai yang mengetahui pelakon ini mempunyai sifat keibuan yang cukup lemah lembut dan penyayang terhadap anak perempuannya, Keisha. Maklumlah, ibu mana yang tak sayangkan anaknya. Yang tolol dan bangang sahaja tidak boleh menjaga anugerah Allah itu sebaiknya.

nabila huda layan anaknya keisha

Nabila Huda ada berkongsi sebuah video menerusi akaun Keek miliknya menunjukkan gelagat dia dan anaknya, Keisha yang kini berusia 3 tahun yang cukup comel. Menerusi video yang berjudul ‘Home Sweet Home 🙂‘ itu, dapat dilihat keterujaan dan kepetahan Keisha berbicara sewaktu menyambut kepulangan Abil.

Kalau nak tahu apa yang dibualkan oleh anak beranak ni, jom layan video comel mereka di bawah.

Home Sweet Home Nabila dan Keisha

Sumber: Keek Nabila Huda via Ohbulan

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.