(Video) Lawak Hantu Budak Bawa Patung Dalam Lif | Ini merupakan video dari sebuah rancangan televisyen di Brazil. Video lawak macam ni bukan sekadar lawak. Kalau orang ada sakit jantung, darah tinggi mahupun kencing manis boleh pengsan dan terus ‘out of service’ jawabnya. Masakan tidak, tengah risau dan gelabah lif tiba-tiba padam dan gelap, boleh pula muncul hantu. Sapa tak kecut perut. Yang misai bercangkut pon boleh tutup muka lari lintang pukang.

Tapi kita boleh gambarkan bagaimana situasi sebegitu bila berdepan dengan ‘makhluk halus’ ni. Yang berseorangan tu lagi dasyat. Tapi kira nasib baik ‘hantu budak’ tu tak kena belasah jer. Haha.. Nak tahu cerita lanjut jom layan video dibawah :

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.