Seorang lelaki berusia 20 tahun ditahan polis selepas menampar dan menendang isterinya hanya kerana wanita itu meminta wang untuk membeli lampin bayi lelaki mereka berusia 10 bulan.

Video lelaki tampar dan belasah isteri di Kompleks Sinsuran – Kejadian berkenaan dilaporkan berlaku di kawasan Kompleks Sinsuran, Kota Kinabalu, 8 malam tadi. Ia kemudiaannya dileraikan oleh orang ramai.

VIDEO LELAKI TAMPAR DAN BELASAH ISTERI DI KOMPLEKS SINSURAN KOTA KINABALU

Susulan kejadian itu mangsa dirujuk ke Hospital Queen Elizabeth (HQE), selepas mengalami cedera luka tapak tangan dan calar dileher.

Seorang lelaki berusia 20 tahun ditahan polis selepas menampar dan menendang isterinya hanya kerana wanita itu meminta wang untuk membeli lampin bayi lelaki mereka berusia 10 bulan di kawasan Kompleks Sinsuran, Kota Kinabalu, 8 malam tadi. Susulan kejadian itu mangsa dirujuk ke Hospital Queen Elizabeth (HQE), selepas mengalami cedera luka tapak tangan dan calar dileher.

Posted by RAKAN AMMBOI on Thursday, 16 July 2015


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.