VIDEO LIMA LANGKAWI 2011 | LIMA 2011 LANGKAWI AIR SHOW VIDEO | LIMA 2011 Langkawi telah bermula secara rasminya. Kini peserta akan mempamerkan kehebatan peralatan mahupun senjata masing-masing. Pertunjukkan udara juga akan dijalankan seperti biasa. Selain itu, semalam semalam ada juga aksi hebat dan tangkas pasukan khas Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) dalam pertunjukan yang diadakan di Awana Porto Malai.

Pertunjukan selama 30 minit itu diadakan sempena Pameran Udara dan Maritim Antarabangsa Langkawi 2011 (LIMA ’11) menunjukkan keupayaan agensi itu melaksanakan tanggungjawab menjaga perairan negara. Sejak ditubuhkan enam tahun lalu, pelbagai kejayaan dilakar khususnya dalam membanteras kegiatan jenayah atau yang membabitkan undang-undang maritim seperti penyeludupan. Justeru, untuk mempertingkatkan lagi mutu perkhidmatan, pelbagai usaha dilakukan oleh agensi itu antaranya, melalui latihan secara berterusan.

Dibawah terdapat beberapa video pertunjukkan udara yang sempat dirakamkan oleh pengunjung disana. Terima kasih diucapkan kerana kesudian mereka merakamkan video serta meng’upload’ video berkenaan seterusnya boleh kita manfaatkan bersama. Terima kasih sekali lagi.

—>>>  LIMA 2011 LANGKAWI AIR SHOW  <<<—


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.