Dengan rupa dan rekabentuk dan terbaik, disamping menawarkan ciri-ciri yang unik, Proton Preve juga mempunyai potensi pemanduan dan spesifikasi yang terbaik. Ini disahkan oleh salah seorang lagenda F1 yang memandu uji (test drive) Proton Preve.

Ditawarkan dengan harga serendah RM59k dan paling mahal RM72k, Preve mampu memberikan nilai pulangan wang yang menarik. Jean Alesi memuji prestasi enjin dan keupayaan Proton Preve. Beliau juga kagum dengan sistem suspensi Proton Preve yang beliau sama tarafkan dengan kebolehan sebuah kereta sports.

Saksikan Video Pandu Uji Proton Preve Bersama Jean Alesi dibawah untuk lihat dan dengar sendiri apa komen beliau mengenai Proton Preve.

VIDEO PANDU UJI PROTON PREVE OLEH JEAN ALESI

VIDEO PELANCARAN RASMI PROTON PREVE 16 APRIL 2012

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.