Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) mengenai kemalangan sehingga meragut nyawa bintang Hollywood, Paul Walker mula tersebar di Internet. Rakaman CCTV itu  juga merakamkan asam hitam berkepul-kepul di udara sebaik kemalangan terjadi sehingga turut menampakkan ledakan seperti bola api ke angkasa.

Menurut sumber laporan berita, seorang saksi yang melihat kejadian itu berkata kenderaan jenis Porsche itu dipandu laju sebelum berlakunya kemalangan sehingga kebakaran berlaku dengan begitu pantas. Dia yang memandu kereta berkenaan dikatakan gagal mengawal kenderaan sebelum melanggar sebuah tiang telefon di tepi jalan yang mengakibatkan kenderaan tersebut meletup.

fast furious paul walker dead car crash

Anda boleh lihat rakaman YouTube mengenai kejadian itu dibawah atau ke LINK ini.

Dalam kejadian Sabtu lalu, bintang Fast And The Furious itu berasama temannya terlibat dalam kemalangan jalan raya di Santa Clarica, California, Amerika Syarikat.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.