Kejadian Ragut Di Jalan Sultanah Zainab – Wanita Ditetak Hampir Putus Tangan | Memang melampau dan kejam. Sebentar tadi berlakunya kejadian ragut yang hampir meragut nyawa seorang wanita di Kota Bharu, Kelantan. Mangsa seorang wanita dikatakan ditetak oleh dua orang suspek yang bersenjatakan parang.

wanita ditetak di kota bharu kelantan

Mangsa merupakan seorang perempuan Melayu dan kejadian berlaku berdekatan Jalan Sultanah Zainab berhadapan Kedai Tudung TURSAB, Kota Bharu Kelantan. Diharap peragut berkenaan dapat segera ditangkap. Maklumat orang ramai yang berada di lokasi kejadian amatlah diperlukan. Sekiranya ada, sila hubungi Balai Polis terdekat untuk berikan kerjasama. (Sumber RedFC-News)

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.