Zain Saidin Serius Bercinta Dengan Rozita Che Wan, Jangka Kahwin Tahun Ini | Zain Saidin akui dia memang serius akan hubungannya dengan Rozita Che Wan apabila dia sendiri mengatakan yang dia sudah bersedia untuk berkahwin dengan pelakon jelita berkenaan. Zain juga menafikan Rozita ada kekasih lain selainnya dan dia dan Rozita dijangka akan bernikah pada tahun ini.

“Saya dan Rozita (Che Wan) memang serius — kalau ada terdengar gosip akan Che Ta berpasangan dengan lelaki lain, itu tidak benar. Dia bersama saya ketika ini. Kalau ada rezeki dan jodoh, kami akan berkahwin pada tahun ini,” ujar Zain Saidin kepada Gua.com menjawab sejauh mana hubungan beliau dengan Rozita Che Wan selepas insiden komen penuh romantis di Instagram.

rozita che wan dan zain saidin

Semoga apa yang di rancangan bakal menjadi kenyataan dan sama-sama kita nantikan ‘pengumuman rasmi’ daripada mereka berdua.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.