Kalau sebelum ini pelakon, pelawak, pengacara dan penyanyi Zizan Razak telah dikaitkan dengan ramai selebriti wanita. Antaranya Kaka, Emma Maembong dan ramai lagi sampaikan ammboi pun boleh lupa. Terbaru dunia hiburan tanah air dipanaskan dengan kisah kononnya Zizan kini sedang rapat dengan finalis AF 2013, Nadia Amira Othman?

Sebuah portal melaporkan, Zizan dikatakan bersama Amira ke negeri Terengganu baru-baru ini. Sebab itulah ada cerita kononnya Zizan bawa Amira berjumpa keluarganya di Terengganu. Namun ada cerita versi lainnya pula, Zizan dan Amira hanya menjayakan satu penggambaran drama berjudul ‘Terengganu Drift Sampai Muntah’ di sana dan kebetulan berada di Terengganu tak pasti pula Amira ada berkunjung ke rumah Zizan atau tidak.

zizan dan amira af 2013

Jadi, sekarang masih belum ada bukti lagi mengatakan mereka sedang bercinta atau ada apa-apa hubungan istimewa. Tak payahla nak reka-reka cerita pasal gosip si Zizan ni. Peninggg aaa… Hehe.. Ok, kira ni gosip kosong ajela untuk pagi ini. Sekian….


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.